Home

Super tv2 online kórházi törtènetek

Nézd meg a kórházi történetek legutóbbi részét online! #korhazitortenetek ️ #supertv2 ️ #teljesresz Még több tartalom ️ https://tv2.hu/supertv2 Kórházi történetek I./1. spanyol dráma sorozat,2015 részletes műsorinformáció - Super TV2 (HD) 2021.08.27 00:5 Kórházi történetek - 2. évad - 1. rész Spanyol sorozat (ismétlés) (2015) Megtekintés: TV2 Play Film adatlapja. Dacaret doktor egy sürgős esettel érkezett a kórházba. Néhány barátjával ebédelt, amikor a nő, aki vele jött, súlyos sérülést szenvedett sonkavágás közben Kórházi történetek spanyol sorozat,2015-2019 részletes műsorinformáció - Super TV2 (HD) 2019.11.17 12:1 Kórházi történetek - 2. évad - 96. rész Spanyol sorozat (2015) Megtekintés: TV2 Play Film adatlapja. Paco azután érkezik a kórházba, hogy spontán eleredt az orra vére. Miután napok óta fejfájás gyötri és alkalmanként szédül, végre úgy dönt, hogy orvoshoz megy

Super TV2. Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra. Mi és a partnereink információkat - például sütiket - tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat - például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat - kezelünk. Kórházi történetek Valaki tudja hol lehetne még ezt meg nézni? mert a google nem add ki semmit.Vagy esetleg a tv2 -nek van olyan oldala ahol vissza lehetne nézni? köszönöm válaszotokat. Sajnálom, hogy megváltozott a kezdés időpontja! Szerettem nézni ezt a sorozatot. Érdekes történetek, jó színészek és. Super TV2 Élő Adás. A Super TV2, 2012 novemberében indult, a TV2 csoporthoz tartozó, általános tematikájú televíziócsatorna.Műsorszerkezete és palettája a TV2-éhez hasonló, illetve egyes műsorok ide kerültek át a TV2-ről. A Super TV2 élőben sajnos nem követhető online, de egyes műsoraikat, illetve azokból kiragadott részleteket meg lehet nézni utólag a honlapjukon.

Video: SuperTV2 - Nézd meg a kórházi történetek legutóbbi részét

Ingyenes magyar TV adások, online nézhető

Kórházi történetek Centro médico (2015) dráma szombat 1:40 Super TV2 2021. február 8., hétfő 14:25 FEM3. ÉVAD: 1. RÉSZ: 55. SYNOPSIS. A sorozat minden része két, valóban megtörtént orvosi esetet dolgoz fel színészek s Kritikak. No reviews megdöbbentő történetek, embert próbáló helyzetek.. Super TV2 - A csodadoktor mai rész. 2021.08.19., Csütörtök 20:15 - 2. évad, 95. rész (180. epizód) Doruk váratlanul rosszul lesz. A kórházban vizsgálatokat szeretnének végezni rajta, azonban nem engedélyezi. Ali és Nazli születésnapi meglepetést terveznek egyik beteg páciensük, Mert számára TV2. Kórházi történetek. Évszakok száma: Kórházi történetek 2017. 1800. Ossza meg ezt a műsort barátaival. TV-műsor ugyanabban a kategóriában. 7.607. Hell on Wheels. Az AMC westernsorozata a polgárháború sújtotta utáni időszakba, 1865 Amerikájába viszi el a nézőket. A történetben egy konföderációs katona.

Super TV2 - csütörtök, augusztus 19. 00:55 Kórházi történetek spanyol drámasorozat, II / 96. rész Super TV2 mai, heti tévéműsor » FEM3 - péntek, augusztus 20. 16:25 Kórházi történetek spanyol drámasorozat, 28. rés Kórházi történetek . A sorozat minden része két, valóban megtörtént orvosi esetet dolgoz fel színészek segítségével.Sebastian súlyos sérülésekkel érkezik a kórházba, valószínű, hogy verekedésbe keveredett az iskolában. SUPER TV2 FEM3 MOZI+ SPÍLER1 TV IZAURA TV ZENEBUTIK PRIME TV2 SÉF TV2 KIDS TV2 COMEDY JOCKYTV.

Kórházi történetek I

  1. den része két, valóban megtörtént orvosi esetet dolgoz fel színészek segítségével.Alba, a harmadik trimeszterbe lépett terhes kamaszlány azért keresi fel a rendelést, mert egy kisebb esés után még
  2. A csodadoktor 2. évad 92. rész - nézd online. A sorozatról. A csodadoktor (eredeti cím: Mucize Doktor) török orvosi drámasorozat, főszereplője Taner Ölmez. Törökországban a sorozatot 2019-ben, Magyarországon 2021-ben mutatták be, szinkronizálva. A sorozat a Good Doctor (koreaiul: Gut Dakteo) című, dél-koreai díjnyertes.
  3. Kórházi történetek - I. 36. rész - Tv2,Kórházi történetek 1.évad 36.rész - YouTube,Kórházi történetek 1.évad 36.rész - YouTube,Kórházi történetek.

Kórházi történetek - 2

Kórházi történetek részletes műsorinformáció - Super TV2

Kórházi történetek - PORT

Online tv nézés tv2 | nézzen élő tv műsort, filmeket és

Kórházi Történetek Magyarul Videa Sorozatok Online

Video: A csodadoktor (televíziós sorozat) - Wikipédi

Index - Kultúr - Jön a SuperTV

RTL Klub online,RTL Klub élő adás,tv2 online,élő adás,élő