Home

Fenykepezes titkai

Fényképezés könyv - 1

Ingyenes fotósuli: fotózás az alapoktól - @dreamworldphotoh

 1. 1. Fotótechnika: fotózás tippek kezdőknek az eszközválasztástól a fényképezőgép beállításáig. Technikai alapok, amik ahhoz szükségesek, hogy tudatosan használhasd a fényképezőgépedet (vagy akár a mobilodat). Beállítások, objektívek, a különböző hatások és az éles képek titkai. Ezek a fotózás tippek.
 2. tákkal. 19 900 Ft. 29 900 Ft 35 800 Ft (-16%) Megveszem most. Kevesebb
 3. t precíz leképező eszköz (a világkiállításokon is a tudományos és technikai újítások között kapott helyet)
 4. denki olyan képekkel, melyek beleégtek az ember emlékezetébe, annyira borzasztóak voltak. Cikkünkben ezeket a képeket szedtük össze egy csokorban. Ha végignézed ezeket a fotókat, egészen biztos, hogy nem fog tudni nyugodtan al..

A tökéletes világítás titkai - Online kurzus - Fotós Akadémi

A Time Lapse technika titkai. Tomasson - 2012. december 21. 11:00. Pontok: 7. A time lapse technika azt jelenti, hogy a felvett képkockák sebessége lassabb a lejátszott képkockákénál. A gyakorlatban ez hasonlóan néz ki, mint egy gyorsított felvétel. Ezáltal csomó kreatív, új ötletet tudtak és remélhetőleg fognak még. Kitört a pánik ettől a képtől a neten: a kisfiú valami nagyon velőtrázót fényképezett! Amikor egy aprócska gyerek felfedezi a világot, az hihetetlenül aranyos, és ráadásul egy csomó meglepetést tartogat még a felnőtteknek is. Csakhogy ez a meglepetés másképpen alakult, mint amire számíthatnánk

A kép háttere jellemzően koromfekete lesz, a fényforrások beégnek, az esetleg nagyobb ISO érzékenység miatt a kép zajosabb. Próbáljuk ki, hogy gépünk milyen képet készít ebben az üzemmódban. Éjszakai üzemmódban (Night Scene) készült kép. Canon S2 IS fényképezőgép, rekesz f/2,7, záridő 1/8 s, auto fehéregyensúly A portréfotózás 3 titka. Talán azt gondolja a legtöbb ember, hogy portréfotót nagyon könnyű készíteni. Abból is gondolom, hogy elég sokan megemlítik, mikor már fényképezem őket, hogy tulajdonképpen már otthon is próbálkoztak egy jó fotó elkészítésével, de nem sikerült Ingyenes on-line tanfolyam-anyagok Kompozíció Események, adott témák fotózása Portréfotózás Természetfotózás Makrofotózás Sztereofotózás Panorámafotózás Fekete-fehér fotózás Gondolatok, érdekességek Tippek, trükkök Szerkesztés/utómunka Fotosuli. Fizetős tanfolyamok Facebook oldalak Képértékelés.

Csak a funkciót támogató objektívekkel áll rendelkezésre. Megjegyzés: A fényképezőgép beállításaitól függően egyes elemek szürkén jelenhetnek meg. 1. A fényképezés titkai A leképezési törvény felírása: 1 pont A fókusztávolság, képtávolság, tárgytávolság fogalmának értelmezése: 1+1+1 pont A lencse helyzete távoli tárgy fényképezése esetén; a leképezési törvény felhasználásával megindokolva: 3 pont (Indoklás nélkül 1 pont.

A különleges portéfotók titkai - 2. rész Főoldal » A különleges portéfotók titkai - 2. rész Korábbi bejegyzésemben hét ötletet adtam a megszokottól eltérő, szokatlan portréfotók elkészítéséhez - most újabb hét tipp következik, melyek segíthetnek Nektek izgalmas képet készíteni Lehet, hogy a fekete péntek és a Cyber Hétfő befejeződött, de ez nem jelenti azt, hogy a jó ajánlatoknak abba kell hagyniuk a beindulást. Csak kezdjük a megtakarításokkal

A Loricatus világhódító dobozának titkai 2021.07.27. Milyen illesztőpontokat használjunk felmérési feladatokhoz 2021.07.15. A permetező drónpilóták titkos élete 2021.06.13 1. A fényképezés titkai Az első daguerrotípiákat, amelyeket az elképedt párizsi közönségnek 1838-39 telén mutatott be feltalálójuk, Louis-Jacques-Mandé Daguerre, részletgazdagságuk miatt dicsérték. Azt mondták, ha nagyítóval nézik a képeket, olyan, mintha távcsővel figyelnék meg a természetet. A feltalál Könyv ára: 3790 Ft, A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek - 2020 - Enczi Zoltán - Richard Keating, A kattintgatós kezdőt ma csak egy megfizethető fényképezőgép és némi tudás választja el a látványos fotóktól. Higgyék el, ez a szakad Bihar megye - A Tavirózsa Fotoklub tanfolyamát elvégzett hallgatók alkotásaiból nyílt kiállítás csütörtök délután a klub Sas palotabeli stúdiótermében. Ugyanott bemutatták A digitális fényképezés titkai kezdőknek című könyvet is

iPhone fényképezés titkai. Ki állítja, hogy nem készíthet professzionális fényképeket iPhone segítségével? Csak azért, mert nincs hozzáférése a DSLR-hez, még nem jelenti azt, hogy fényképei nem lehetnek gyönyörűek, és a tanfolyam 97 előadása pontosan megmutatja, hogyan kell ezt megvalósítani. Felejtsd el a Szelfi-t A kattintgatós kezdőt ma csak egy megfizethető fényképezőgép és némi tudás választja el a látványos fotóktól. Higgyék el, ez a szakadék korántsem áthidalhatatlan. Tanulással, szépérzékkel bárk.. Fotósuli kezdőknek - a látványos fotók titkai. Bp. Rainbow-Slide Kiadó, 2016. 159 p. 770 E 51: Hatcher, Bill: National Geographic fotóiskola. Kaland és pillanat. Bp. Geographia Kiadó, 2006. 159 p. 770 H 40: A kezdő fotósok útikalauza. Népszerű kalauz a digitális fotózás világába. Szöveg Enczi Zoltán et al. Bp. Rainbow-Slide.

Fényképezés - Wikipédi

Makrofotózás és teleobjektíves fényképezés /A digitális fotózás műhelytitkai. Vonalkód. 9789638953971. Könyvünkben részletesen bemutatjuk a bevált természetfotós eszközöket, módszereket, a fotózás közben előforduló buktatókat, és nem feledkezünk meg az egyes fajok megközelítésének fortélyairól sem hisz ebben a. Fotó FOMO: a Nikon 3D-s nyomtatója, a Canon tükör nélküli nyomása, a Pixel 2 titkai. Videó: Cómo saber los disparos que ha hecho una cámara NIKON 2021, Lehet. Félsz, hogy kihagyod a legfrissebb fotóipari híreket, miközben kint jársz, nos, tényleg fotózni? Fotó A FOMO minden olyan hír, amit a hétvégén közzétett héten.

10 hátborzongatóan félelmetes kép, amit ha megnézel, nem

 1. denki számára látványosan, gyorsan és áttekinthető módon váljon hozzáférhetővé. Az adatbázis folyamatosan gazdagodó virtuális gyűjteményei a gyors ismeretszerzés mellett, a mélyebb feltáró kutatások.
 2. Log In. Log In. Forgot Account
 3. 1 THE QUALITY OF ESTHETICS Powered by Ivoclar Vivadent Competence in Esthetics 2015 Bécs, november REGISZTRÁLJON MOST!2.

A különleges portéfotók titkai - 1. rész. Főoldal » A különleges portéfotók titkai - 1. rész. Ebben a posztban 7 tippet szeretnék megosztani veletek, melyekkel különleges és egyedi portréfotót készíthettek. A hagyományos, megszokott fényképezési módoktól eltérő ötletek következnek. Készítsünk izgalmas, szokatlan. A Digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek első kötetében a digitális fényképezés alapjaival foglalkoztunk. Megismertük a fényképezőgépek működését, fajtáit, a legfontosabb funkciókat, megtudtuk, hogyan kell megörökíteni a könnyű és a nehéz témákat, miként dolgozzuk fel és javítsuk ki az elkészült felvételeket Fotós blog: A modell- és épületfotózás titkai Kijelölés IV. ~ image stabilizer (IS) Vibration reduction (VR) A fényképezőgép kis mértékű elmozdulását, berezdülését kompenzáló technikai megoldás. Ez működhet az objektívbe épített lencsemozgatásos rendszerrel vagy a gépvázba építve a szenzor elmozdításával.

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2019. - Fotósuli kezdőknek - a látványos fotók titkai (Enczi Zoltán) könyv 9786158078221. A kattintgatós kezdőt ma csak egy megfizethető fényképezőgép és némi tudás választja el a látványos fotóktól. Higgyék el, ez a szakadék korántsem áthidalhatatlan A színkorrekció titkai 7. Photoshop feketén fehéren 8. Képhibák kezelése 9. Nem kívánt részletek eltávolítása 10. Portréretusálás 11. Különleges fotóeffektek 12. ~ ek létrehozása 13. Élesítési technikák 14. Műveink bemutatása 15. Bemutató az ügyfélnek. A kamaszkor a változások kora. A változás élménye állandó feszültséggel jár. A kamasz saját életet akar, s ez úgy értendő, hogy maga akar határozni a dolgairól, és a saját felelősségére dönteni arról, hogy hova megy, mikor jön haza, mire költi a zsebpénzét, és kivel lóg a szabad idejében

A fotózás titkai elsajátíthatóak. Ezen a tanfolyamon minden feltétel adott, hogy ne csak megismerhesd őket, hanem a gyakorlatban ki is próbáld újonnan megszerzett tudásod. Akik eddig eljöttek, a néhány hét alatt rengeteget fejlődtek, mert folyamatosan - szinte együtt élünk a fotózással A Viking történelem rejtett titkai. A vikingekről közismert, hogy kegyetlen harcosok és térhódítók voltak. Új-Fundlandtól a Kaszpi-tengerig raboltak és kereskedtek rabszolgákkal, fegyverekkel - gyakorlatilag bármivel, ami ért valamit. Amerre mentek, az emberek rettegtek tőlük, így nem csoda, hogy ez a kép maradt fent róluk. London — Azt senki sem vonja kétségbe, hogy a legendás holland művész, Rembrandt van Rijn minden idők egyik legzseniálisabb festője volt. Ám egy új tanulmány szerint zsenialitása nem pusztán ösztöneiből fakadt, önarcképeinél rá is segített kicsit - tükrökkel és lencsékkel Helló, ez a #fényképezés. Kattints! Képek és videók a témában! Mondd hogy fényképezel, közben videózz! csigi; 2013. június 14. 17:1

A Time Lapse technika titkai - FOTÓZZ!h

Bemutatkozó Ami eleinte hobbynak indult az mára szenvedéllyé nőtte ki magát. Számomra a fényképészet több, mint pusztán fotók készítése, küldetésként tekintek rá. Szeretek a dolgok mélyére ásni és megmutatni azok lényegét. Mivel minden ember más és más, ezért nálam a fényképezés is egyénre szabott. Hiszem, hogy a kreativitás nem ismer határokat, ezért. Portréfényképezés titkai, Divatfényképezés, Glamour és Boudoir fényképezés Akt fényképezés, a mezítelen test művészi ábrázolása Photoshop retusálási gyakorlatok a műteremben elkészített munkákból Portfólió készítés és tipográfia Az elméleti anyagokat Online élő előadás formájában tartjuk este 18.00-21.00-i Legfrissebb híreink Fényképezés témában. Tilos a Blikk bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül Városok titkai. Nyílt égbolt. A 16 MP-es Nikon COOLPIX A1000 egy kis méretű, sokoldalú és egyszerűen használható fényképezőgép, amely tökéletes társ az utazáshoz. A fényképezőgép lenyűgöző, 35x optikai zoomos objektíve 24-840 mm-es gyújtótávolsággal rendelkezik.¹ Könnyedén válthat a hangulatos nagy.

Az univerzum titkai - Dolores Cannon hipnoterapeuta

Kitört a pánik ettől a képtől a neten: a kisfiú valami

 1. Tökéletes családi fényképek készítése az EOS 250D fényképezőgéppel. Használd ki a Canon EOS 250D képességeit a jobb kompozíció, a tökéletes expozíció és a saját egyéni stílusod megvalósításához a családi fotók készítésekor. További információ. Fellépőruhák, napfény és rock and roll: 10 tipp.
 2. Enczi Zoltán - Richard Keating - Fotósuli kezdőknek - A látványos fotók titkai Mi a díjnyertes fotók receptje? A kattintgatós kezdőt ma csak egy megfizethető fényképezőgép és némi tudás választja el a látványos fotóktól. Higgyék el, ez a szakadék korántsem áthidalhatatlan
 3. Nagyon régóta érdekel a fotózás. Jó magam is fotózok ha időm engedi. Sokat kell viszont tanulnom. Ismerd meg a gépedet - Digitális fotózás műhelytitkai
 4. 2017. 8. 4 - Jutka Lajos님이 찾은 핀입니다. Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요
 5. FÉRJEZETT ASSZONYOK TITKAI a FANTASY kategóriában - most 2.540 Ft-os áron elérhető

Fényképezés - Általános beállítások - bykyny

A portréfotózás 3 titka - Portréfotók, portrésorozato

Nobuyoshi Araki - Érzelmes utazás. 2019. október 15. - 2020. január 19. Kedd - vasárnap 12 és 19 óra között. Hétfőn és ünnepnapokon zárva The purpose of the Hungaricana project is to share Hungarian cultural heritage including contents that have never been accessible before. Our goal is to create an environment where everyone, whether professional or amateur, can explore Hungary's, or even their own history and culture in a clean and efficient way Könyve, A Vatikán kínos titkai, az egyház rejtett oldalát tárja fel: azt a legkisebb papi szemináriumoktól a Vatikánig felépülő rendszert, amelyet egyszerre jellemez a homoszexuális kettős életvitel és a legradikálisabb homofóbia. A katolikus egyház Martel állítása szerint mélyen skizofrén: minél nyíltabban homofób. LELKÜNK ÚTJA III. - LÉTÜNK TITKAI. 2.500 Ft 1.925 Ft. Részletek. Kosárba. -23%. A SZÍV INTELLIGENCIÁJA - HALLD MEG A SZÍV INTUITÍV HANGJÁT! 2.490 Ft 1.917 Ft. Részletek

Fotosuli lap - Megbízható válaszok profiktó

Egy Playmate titkai - Kelemen Anna (18+) Tabu 2007.02.20, 10:22 Történt már olyan eset, hogy munka közben elcsábultál, esetleg te csábítottál el valakit A Miért kávézó szerzőjétől Ki ne vágyna arra, hogy a munkát, amivel napjai jó részét tölti, szeresse is? Hogy úgy érezze, segíti képességei kibontakoztatásában? Melyik főnök ne szeretné, hogy a beoszt..

A fényképezés menü: fényképezési beállításo

Fotósuli kezdőknek - a látványos fotók titkai. Bp. Rainbow-Slide Kiadó, 2016. 159 p. 770 E 5 . Tény, hogy rengeteg jobbnál-jobb könyv érhető el a témában, de egy intenzív elméleti és gyakorlati fotós képzés nagyon hatékony lehet, ha egyik napról a másikra szeretnél gyors fejlődést elérni A szimmetria titkai nyomában - Greguss Ferenc: 212: Az utlranagyvákuumok birodalma - Simonffy Géza: 276: Geofizika: Csillagsebek a Földön - Aczél Etelka - iffj. Bartha Lajos: 6: Az éghajlat változásai - Ny. G. 59: A Föld rejtélyes légköre - Dr. Flórián Endre: 197: Lehetséges-e a földrengések előrejelzése? - Hédervári. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2019 - Fotósuli kezdőknek - a látványos fotók titkai A kattintgatós kezdőt ma csak egy megfizethető fényképezőgép és némi tudás választja el a látványos fotóktól. Higgyék el, ez a szakadék korántsem áthidalhatatlan. Tanulással, szépérzékkel bárki eljuthat egy viszonylag jó színvonalra, és eséllyel szerepelhet. Ismertető: Talán sokan nem tudják, de a fotózást alacsony szinten művelő, kattintgatós kezdőt csak némi tudás és minimális technikai képzettség választja el a haladó fotóstól. Ez a szakadék korántsem áthidalhatatlan, sőt kis odafigyeléssel és minimális tanulással bárki eljuthat egy viszonylag jó színvonalra. Mindehhez nem kell több mint, csak egy megfelelő.

Rólam. Rózsa Barbarának hívnak, fotográfus vagyok. A fényképezés világát már kiskoromban is fantasztikusnak tartottam. Mindig imádtam a családi fotókat nézegetni, lapozgatni a fotóalbumokat, szerettem hallgatni a szüleim történeteit, amiket a képekkel meséltek Szeretjük megörökíteni a legszebb pillanatainkat, hisz nincs annál jobb, mint évekkel később visszaemlékezni rájuk. Szeretnénk, ha ezek a varázslatos pillanatok örökké tartanának, és ennek nincs jobb lenyomata mint egy fénykép. Néhány trükkel Önből is profi fotós válhat, hogy a képek azt adják majd vissza, amit valóban átélt A tengerpart fotózásával mindig változatos és drámai felvételeket készíthetsz. Olvasd el a tengerparti felvételek készítésére vonatkozó legjobb tippjeinket

A színes dagerrotípiák titkai Ahogy egyre többet foglalkozik valaki az öltözködés múltjával, egyre inkább úgy érzi, hogy hiteles képi forrásokra van szüksége. A hitelesebb képi ábrázolás alapja a fénykép. Az objektívebb vizuális rögzítés története éppen ezért függ össze a divat változásaival A tökéletes természetfotózás titkai. Fotózzon, mintha profi lenne. Így fotózzon okostelefonnal. Kirándulás, utazás után a legtöbb ember kirázza a homokot a poggyászából, meglocsolja a kókadozó szobanövényeket, majd később átnézi a becses fényképeket, melyek arra hivatottak, hogy megőrizzék a kalandok emlékeit Az Adria titkai - A Nagy Kékség Részletes program 1. nap: Split Indulás reggel 6:00 órakor Budapestről, a Blaha Lujza térről. Utazás 2,5 óránkénti rövid pihenőkkel autópályán a Nagykanizsa - Zágráb útvonalo

A különleges portéfotók titkai - Tunglerphoto

Gyors regisztráció. Az adataidat bizalmasan kezeljük, ezért harmadik fél számára NEM szolgáltatjuk ki őket.A honlap látogatói csak a felhasználói nevedet fogják látni. A többi adatod titokban marad és nyilvánosan NEM lesz hozzáférhető Video kukucskáló lyuk a bejárati ajtóhoz: működési elv, előnyök, hátrányok, jellemzők, funkcionalitás, átlagos költség, a választás árnyalatai és a helyes telepítés

Legyen mesterfotós 49 dollárért, 87% -kal a teljes árból

A személyiség titkai - Család, nevelés, önértékelés - Bagdy Emőke. A személyiség titkai - Család, nevelés, önértékelés - Bagdy Emőke Akciós ár: 3.360 Ft. 2.453 Ft. Kedvezmény: 27%. Menny.: db. Kosárba rakom-27% Kattintson rá a felnagyításhoz!. Az elmúlt év májusában hördült fel először a fotós világ, amikor Gerald Donovan brit fotográfus elkészítette elképesztő méretű, 472603 x 94955 pixeles képét Dubai látképével. A gigaméretű képekért klikkeljen a cikk képeire! A fotóra bőven illett a giga jelző, hiszen a mérete kevés híján 45 gigapixel volt. Ez volt az első azoknak a világrekorder. A fényképezés a művészi önkifejezés egyik csodálatos formája. Ez azt jelenti, hogy nekünk, fotósoknak korlátlan lehetőségünk van létrehozni valamit, amit elképzeltünk. A Photoshop és a Lightroom a legfontosabb eszközei végtelen kreativitásunk megvalósításának. Számos további programot ismerek, illetve aktívan. Képek (amit sokáig eltitkoltak vagy titkolnak előlünk) 1. ngage; 2010. január 11. 16:35; 46; 6; 114; Kémműholdak agyúval ellátva, lezuhant UFO-k II. világháború idején, 4 méteres óriás emberek, II.vh idején lopakodó repülőgép, Hadihajó eltüntetés, plazma sugárhajtóművel ellátott B-2es (evvel már kilehet menni a világűrbe), orosz űrsikló, SR-71 2008 május. A digitális fotózás alapjai. Fotó Amatőr, a hobbi fotósok kezdő oldala.Minden, amit a fotózásról tudni kell, az alapoktól kezdve. Fotózás alapok, tippek, trükkök, alapfogalmak, magyarázatok. Folyamatosan bővülő letölthető és on-line fényképezőgép használati utasítások, kezelési útmutatók A fényképezés alapjai - alapfogalmak

Pin on Shepard's Cloak

Milyen illesztőpontokat használjunk felmérési feladatokhoz

A legénységgel tervezett szovjet Holdraszállás program titkai Valaha nem csupán az USA, de a néhai Szovjetunió is mindent elkövetett, hogy embert juttasson a Holdra. A történelmet ismerjük, tudjuk, hogy az USA nyerte ezt a versenyt A kis lények világa varázslatos, rejtélyes, de a fotózásnak nem szabad, hogy legyenek titkai - ez a gondolat hatja át a könyvet. A kötetet profik és amatőrök, kezdők és haladók, fiatalok és idősek, alázatosak és nagyképűek, természetbarátok és otthonülők, a kütyük iránt közömbösek és a fotóstechnika rajongói. A tarja és a csülök titkai után kutattunk a bor- és jazznapokon. Haon- 21.08.07 15:49Kultúra. Risztov Éva megindító magánéleti titkairól vallott - Elárulta, miért hagyta abba az úszást. Femcafe- 21.08.06 17:00Bulvár. Risztov Éva. Az egész világ olimpiai lázban ég. Risztov Éva 2012-ben lett olimpiai bajnok, a sportoló. Letöltés LockMyPix Secret Photo Vault Fotók és videók elrejtése Premium V 5.1.3.5 APK most it

Könyv: A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek - 2020

Ebben a könyvben Lillian Too bestselleríró átfogó képet ad arról, miként használják a kínai emberek a jövendölés különböző fajtáit a magán- és az üzleti életben A fénykép készítés titkai 1- Hogyan fotózz rajzot, festményt? 2014. augusztus 13. Veled is előfordult már, hogy a rajzod, festményed gyönyörű lett, a fénykép mégsem adta vissza a valóságot

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2021 | könyv

Fotókiállítás a Tavirózsa stúdiótermében - ERDO

1000 Út utazási iroda a csoportos körutazások szakértője.Kis létszámú csoportok, Garantált indulás,Profi idegenvezetés.Különleges,egyedi körutazások Dél-Amerika, Afrika, Kaukázus, Oroszország, Délkelet-Ázsia és Európa országaiba Nézzük meg egy konkrét példán, hogy mire használják a kvantumfizikát a mai fiatalok. A példa kézzelfogható: a mobiltelefon. A szétbontott mobilban (23. ábra) felismerjük a mikroprocesszort tartalmazó chipet: a műveleteket a szilícium-technológiával kialakított elektromos térszerkezetben terjedő elektronhullámok végzik

A legmagasabb felhőkarcolók sötét titkai | Érdekes VilágA 10 legszebb természet alkotta szív alakú hely a földön

Neuschwanstein kastély megközelítése, parkolás, nyitvatartás, belépőjegy árak és érdekes történetek. Térképpel! Az összes fontos infó egy helyen Az alkímia egy varázslatos ősi tudomány, melyet évszázadok óta titkok öveznek. Az alkímia szó hallatán mindenkinek az arany készítés jut eszébe, de nem csak ezzel foglalkoztak az alkimisták: próbálták megfejteni az örök élet titkát, valamint előállítani a bölcsek kövét is, hatalmas tudást halmozva fel David de Rueda: Városok titkai, fotó project A Nikonnal összefogva David de Rueda városi felfedezéssel foglalkozó fotós olyan elhagyott helyeket örökített meg Európa legkülönbözőbb pontjain, amelyeket korábban ritkán vagy soha nem fényképeztek le. Legyen szó egy Douglas DC-3 repülőgép roncsáról, vagy két régen. A Photoshop Action-ök titkai. Photoshop tippek / By Budai Petur. Sok a kép, de kevés a türelem. Előfordul, hogy ugyanazokat a műveleteket több képen is végre szeretnénk hajtani Photoshopban, de nincs időnk, vagy türelmünk, hogy minden fotót egyenként ugyanúgy módosítsunk. A problémánkra az Action használat a gyógyí