Home

Hargitafürdő nyáron

Mindezt kiegészítve, Üdülőtelepünk szállásadói és üzemeltetői élménydús téli és nyári programcsomagokkal várják az aktív pihenésre vágyó vendégeinket! Madarasi Hargita - Hargitafürdő. Vízesés a Szökő patakon. Madarasi Hargita - Kápolnás. Madarasi Hargita - Zetelaka. Madarasi Hargita csúcs. Esztena látogatás Nyáron a fenyvesek nyugalmat árasztó csöndje, a gyógyító hatású gázömlések ( mofetták, büdösgödrök) által igazi testi és lelki felújulásra találnak. A Biró Panzio Hargitafürdő központjába a sipályák közelébe található. A vendégek rendelkezésére áll egy 40 férőhelyes vendéglő,konyha,11 db 2,3,4. Nyáron a Hargitán. Azok a vendégeink, akik úgy döntenek, hogy nem télen, hanem nyáron látogatják meg a Panziónkat sem maradnak élmények nélkül, ugyanis a Hargitán túrázásra is van lehetőség bőven. Számos különböző helyszínt látogathatnak meg a túrázók, a Madarasi Hargita Csúcsot, a vízesést a Szökő patakon.

Nyári programok - Madarasi Hargit

Hargitafurdo - Isten Hozta

Hargitafurdo - Isten Hozta! Hargitafürdő, amely a század elején még a székelyfőld egyik nevezetes fürdő- és üdülőtelepe volt Csíkszeredától alig 21 kilométerre (a DN 13A úton a Tolvajos-tetőig, majd onnan a DJ 138A megyei úton) található. Nevét 1898-ban törzskönyvezték és közigazgatásilag Csicsó községhez. Hargitafürdő nagyszerű lehetőség a nyári és téli sportok kedvelőinek valamint a gyógyulni vágyóknak. A szíves vendéglátás az átlagosnál kedvezőbb áron előre egyeztetett időszakban vehető igénybe Hargitafürdő a Csicsói Hargita keleti oldalán található 1350 m tengerszint feletti magasságban, Csikszeredától 23 km, Szekelyudvarhelytől 46 km-re. Ásványvizeiről és mofettáiról jól ismert üdülőtelep, a nyaralni vágyók kedvenc tartózkodási helye. A mofetta rendszeres használata: szív és érrendszeri megbetegedések, krónikus gyulladások gyógykezelésére javallott Hargitafürdő, amely a század elején még a székelyfőld egyik nevezetes fürdő- és üdülőtelepe volt Csíkszeredától alig 21 kilométerre (a DN 13A úton a Tolvajos-tetőig, majd onnan a DJ 138A megyei úton) található. Nevét 1898-ban törzskönyvezték és közigazgatásilag Csicsó községhez sorolták be

Hargitafürdő - Harghita-Băi - Bad Hargitta. A település a Csicsói-Hargita sűrű fenyvesei között fekszik, 1350 méter tengerszint feletti magasságban. Elnevezését egykori borvizes meleg fürdőjéről és a száraz gázömléseiről kapta. Az ide vezető, jó minőségű autóút ellenére a fürdőt 1950-ben teljesen felszámolták. Nyáron ez minifoci és teniszpálya. Természetes jégpálya van itt, amelyet folyamatosan fenntartanak, gyalulják, hogy egyenes legyen, hiszen pályát napi négy órában a Csík-medence profi sportegyesületei használják. Jégpálya, Hargitafürdő , Fotó: Hargita Bai FB. Jégpálya, Hargitafürdő , Fotó: Jégpálya FB Leirás sok fényképpel, a környék 3d-s panorámája, pontos elhelyezés a Google Map interaktív térképén. Kapcsolata Hargitafürdő és Románia többi látnivalója felé.Biatlon t Az aszfaltút Hargitafürdő határáig tart, a településen pedig földúton lehet közlekedni. A magashegyi levegő tisztasága, a fenyőerdők közelsége, a borvízforrások ízvilága, a mofetták gyógyító hatása, a vendégszerető emberek barátsága, üdülésük sikerének záloga! Télen a havas táj, nyáron a fenyvesek.

Leírás / Hargitafürdő - Kulcsosház Hargitafürdő (románul Harghita Bai), Hargita megye legmagasabban fekvő emberi települése.A hargitafürdői mofetták, gőzlők és a peremvidéken gyakori vasas, magnéziumos, erősen szénsavas ásványvíz-források az erőteljes vulkáni utóműködésről tanuskodnak Hargitafürdő hírnevét a nagy számban feltörő borvízforrásainak, és két működő mofettájának köszönheti. A gyönyörű táj, és a borvizek gyógyító hatása miatt számos magyar történelmi személyiség is látogatta. Népszerű utazási célpont, nyári évszakban a gyógyulni vágyók keresik fel, télen a síelés.

Madarasi Hargita csúcs - Túraleírás - Madarasi Hargita

A Csíkszeredától 22 km-re fekvő település nyáron közkedvelt célpontja a fürdőzőknek, télen pedig a sízőknek. Az 1300-1400 méteres magasságban lévő 3,5 - 4 kilométernyi sípályához összesen 3 húzólift tartozik MeteoTrend: Időjárás a Hargitafürdő ma, holnap és héten. Pontos és részletes időjárás előrejelzés a következő helyen: Hargitafürdő . A levegő.

Hargitafürdő (Harghita-Bai), Hargita megye legmagasabban fekvő emberi települése.A hargitafürdői mofetták, gőzlők és a peremvidéken gyakori vasas, magnéziumos, erősen szénsavas ásványvíz-források az erőteljes vulkáni utóműködésről tanuskodnak A hargitafürdői Uz Bence Menedékház 1.345 m tengerszint feletti magasságban található, az ásványvizeiről és mofettáiról jól ismert üdülőtelep központi részén. Nevét Nyírő József híres regényalakjáról kapta. 50 személy számára kínál kényelmes otthont. A menedékház 2 szintes, amelyhez még egy manzárdrész tartozik. Étterme 30 férőhelyes és alkalmas. Balu Resort: A szabadság! Kalandpark 11 pályával, 985 m hosszú tiroli, 3* szállás, Terasz, Off-road és Alpina Sherpa kirándulások, Csapatépítés Hargitafürdőn Hargitafürdőt a mostaninál sokkal jobban be kell kapcsolni Csíkszereda életébe, és nem csak télen, hanem nyáron is. Terveinkről bővebben mesél a..

Hargitafürdőt a mostaninál sokkal jobban be kell kapcsolni Csíkszereda életébe, és nem csak télen, hanem nyáron is. Terveimről bővebben mesélek a.. Hargitafürdő (románul: Harghita-Băi) település Romániában, Hargita megyében. 1250-1400 m-es tszf. magassságban helyezkedik el a Csicsói-Hargita délkeleti oldalán. Mofetták, bórvizek A gázömléses mofetta javasolt idült ízületi gyulladás, magas vérnyomás, érszűkület, vénás keringési zavarok, keményedéses bőrgyulladás, porckorongbántalom.

Nyáron a Hargitá

Hargitafürdő — Tel: +40364431810 — Foglalás, telefon, e-mail, fotók — Előleg és hitelkártya nélkül — Szállás már 35 lej-től — Legjobb ár! — Szállás Hargitafürdő Hargitafürdő település Romániában, Hargita megyében. Csíkszeredához tartozik, de 1898 és 1914 között Csíkcsicsó része volt. A falut a kaolinkitermelés tette ismertté, ám borvízforrásainak és mofettáinak már előbb is nagy hírük volt Vera Kulcsosházak Szállás elérhetőségei: Cím: 530210 Hargitafürdő, Fő út 109. , Hargita megye Telefon: 0040 744 690 894 E-mail: sz.cs.veronika@gmail.co

Hargitafürdő szálláshelyek - macska, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. 24 szállásajánlat. - Szallas.h Hargitafürdő szálláshelyek - reggeli, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. 55 szállásajánlat. - Szallas.h Újjászületett Hargitafürdő. A Csíkszeredához tartozó fürdőtelep központjában található mofetta a XX. század közepén épült, és meglehetősen leromlott állapotban volt még idén nyáron - de a létesítményt elbontották, majd a kéngázas gödrök fölé két teljesen új, jurtaszerű, faszerkezetes építményt húztak

Hargitafürdő. Templomunk. A hargitafürdői kápolnát 1904-ben kezdték el építeni. A tulajdonjog tisztázása után 1909-ben fejezték be. Angi Mihály gyergyószentmiklósi és Máté György gyergyóalfalvi lakosok nejeikkel együtt a kápolna összes építési költségét fedezték. A kápolnának egy életnagyságú Szent István. Hargitafürdő 5 legjobb szállodája 195 Booking.comos hotelértékelés alapján Vendégek kedvence Casa Bogát Ház. 8 szállodából ez Hargitafürdő 1. helyezettje A legutóbbi értékelés 2 napos A szálláshoz Szeretnék visszaterni nyáron is.:-). <p>Az Orange House szállást biztosít Hargitafürdő egyik legszebb helyén. Panoramikus kilátással a Csiki medencére, közel a központhoz. A teli sportok kedvelőinek egyik paradicsomát képezi a helység, lehetőség van többféle sípályát kiprobálni, szánkozni, korcsolyázni, hokizni, téli erdei sétákra és akár forraltborozni gyönörködve a szép tájban. Nyáron is sok. 2. 3. 4. A Mandel családi pihenőház kényelmes szállást kínál Hargitafürdőn. Télen sízési, futósízési, szánkózási lehetőség, nyáron kirándulások alaptábora lehet, a közelben a Balu kalandpark, a szomszédban a kéngázas mofetta. A faház alatt meleg garázs 2 autó részére. A faházban teljesen felszerelt konyha és.

Hargitafürdő, Biatlon tó: leírás sok fényképpel, kapcsolat, térkép, GPS. Kapcsolat DN13a Balavásár-Csíkszereda látnivalóinak térképe, szállás. Nyári túrák Nem kell világhírű természetjárónak lennünk ahhoz, hogy a természettel való találkozást megvalósítsuk. Mindenki megkeresheti képességei szerint a maga Mont-Blanc-ját, és ugyanolyan örömben lesz része, mintha az igazit hódította volna meg. -Hargitafürdő-Tolvajos-hágó-Lucs-tőzegláp-Kakukk-hegy. Hargitafürdő, Hargita utca 48. — Tel: +40364431810 — Foglalás, telefon, e-mail, fotók — Hitelkártya nélkül — Legjobb ár! — Szállás Hargitafürdő, Orange Hous

Hargitafürdő (Harghita Băi

 1. Hargitafürdő, Jégpálya: leírás sok fényképpel, kapcsolat, térkép, GPS. Kapcsolat DN13a Balavásár-Csíkszereda látnivalóinak térképe, szállás.
 2. Tirol Panzió Székelyudvarhelytől 37 km-re, Csíkszeredától 15 km-re, a Hargitafürdő felé vezető 138A megyei úton, 4.2 km-re az útkereszteződéstől lelhető fel. Újonnan épült a szálloda, kényelemnek megfelelően van bútorozva. Minden szoba saját fürdővel rendelkezik, emellett ingyenes wifi is biztosított
 3. den mi testednek.
 4. A túlnyomó részben nyáron járt és esetleg oszlopokkal is jelzett ösvények télen nagy veszélyt rejthetnek, mert az oldalazások a lavinák kialakulására kedvező lejtőket keresztezik. Nagyon fontos tehát, hogy ne kövessük a nyári jelzéseket ilyen helyeken. Csíkmadaras-Madarasi-Hargita(1801 m)-Hargitafürdő. Menetidő: 2.
 5. nyáron nem: Szintkülömbség (m) 47 m: Min. magasság (m) 1275 m: Max. Magasság (m) 1322 m: Kalória (kal) - Sípálya szélessége - Hóágyú - Felszerelés kölcsönző: nincs: Éjszakai világítás: nincs: Átlagos lejtés - Útvonal értékelése: Útvonal állapot
 6. Kikapcsolódási lehetőségek Hogyan töltheti szabadidejét Hargitafürdön Balu Park Románia egyik legrégebbi kalandparkja, amely összesen 1,5 hektár területen fekszik. A kalandpark egyik legnagyobb különlegessége Közép-Európa legnagyobb csúszópályája, a 985 m-es tiroli, amelynek egy része (350 m) egy tó fölött halad. A Balu Parkban 11 különböző nehézségi fokozatú.

Madarasi Hargita - Hargitafürdő - Túraleírás - Madarasi

 1. A páratlan szépségű környezetben épült vendégház Hargitafürdőn található, Csíkszeredától 22 km-re, a tengerszint felett 1400 méter magasságban. A Hargitafürdőre látogató vendégek számtalan szabadidős programlehetőség közül választhatnak: sízés 6 különböző méretű, felvonóval ellátott sípályán, hegyi túrákon való részvétel nyári és téli.
 2. A kápolnában hétköznap a szentmisék du. 6 (nyáron) ill. 5 (télen) ürakor vannak. Az eltelt egy évszázad alatt a csicsói és a szeredai Szent Kereszt plébánia látta el. 2003-tól Szereda gondozta 2010-ig. 2007-ben elkészült az Egyházi Komplexum, amelynek építését 1991-ben kezdték el
 3. Hargita-hegység - Munţii Harghita - Harghita-Gebirge. A hegység a Keleti-Kárpátok szerves része, annak legbelső nyugati vonulata, a Görgényi-havasok délkeleti folytatása. Északi határa a Maros felső völgye, déli határa a Baróti-hegyekig, az Uzonka-patakig terjed. Az Észak-Hargita a magas vulkáni fennsíkokból kiemelkedő.

Hargitafürdő - Wikipédi

vállalok köszöntős videókat egy kis támogatásért cserébe érdeklődni privátban itt: https://www.facebook.com/barotistartv vagy email: barotitv@yahoo. A csúcs más irányból is megközelíthető, például Hargitafürdő - közepes nehézségű túraösvény, kék sáv jelzés, nyáron négy-öt óra -, illetve Szentegyháza felől - erdei út, kék pont jelzés, négy-öt óra gyalog -, azonban autóval csak Ivóból lehet a csúcs közelébe jutni Hargitafürdő, Hargita, RO Bebreceni U. 20. Üzenet az eladónak +36/70/772xxxx Ajánlás egy barátnak Hirdetés nyomtatása 2933 megtekintés 0 hozzászólás Az #142

Cím: Hargitafürdő 60: Telefon +40-66-112583, Web-oldal: www.pokatresort.ro: Férőhelyek: 14-24, 2 ágyas, 3 ágyas: Árak: 7 Euro/ fő - reggelivel, 11 Euro / fő. Hargitafürdő (románul: Harghita-Băi) település Romániában, Hargita megyében.Csíkszeredához tartozik, de 1898 és 1914 között Csíkcsicsó része volt. A falut a kaolinkitermelés tette ismertté, ám borvízforrásainak és mofettáinak már előbb is nagy hírük volt.. Mofetták, borvizek. A gázömléses mofetta javasolt idült ízületi gyulladás, magas vérnyomás. Leírás. A Hargita a Keleti-Kárpátok vulkáni vonulatának (Kelemen-Görgény-Hargita) része. Északon, a Libán-tetőnél kapcsolódik a Görgényi-havasokhoz, délen, a Hatod-hágónál a Baróti-hegységhez, a Torjai-hágónál pedig a Bodoki-hegységhez . A hegység hossza a gerincvonalon 70 km, szélessége 20-25 km. Három részre. Hargitafürdő a Csicsói Hargita keleti oldalán található 1350 m tengerszint feletti magasságban, Csikszeredától 23 km, Szekelyudvarhelytől 46 km-re. Ásványvizeiről és mofettáiról jól ismert üdülőtelep, a nyaralni vágyók kedvenc tartózkodási helye. A Csíkszeredától 22 km-re fekvő település nyáron közkedvelt.

Madarasi Hargita - Hargitafürdő A Menedékház melletti ösvényen indulva az erdőn keresztül vezető ösvényen felmegyünk az északi vízválasztó nyeregbe. Vízesés a Szökő patako Hargitafürdő példája azért is fontos, mert ott nemcsak elméleti tanulmányok szintjén létezik a turizmusfejlesztés (mint például az Erdélyi Érchegység egyes területein), hanem már jelentős idegenforgalmi beruházások is történtek, és Székelyföld egyik közkedvelt rekreációs központja is egyben (téli és nyári sportok. A tavon nyári időszakban csónakázásra is van lehetőség! Csíkszereda, Csíksomlyó. Az ökumenikus magyarság találkozóhelye. Minden évben Pünkösdkor már hagyomány szerint búcsút rendeznek, melyre a világ minden részéről érkeznek a látogatók! Madarasi Hargita, Hargitafürdő. Télen és nyáron egyaránt lenyűgöző a. Hargitafürdő - Madarasi Hargita Sírégió célszerűségi tanulmánya A Hargita Megye Tanácsa megrendelésére elkészült, 20 közigazgatási egységet érintő Hargita Hegység Övezeti Rendezési Terv. A terv a Hargita hegységhez tartozó turisztikai települések és településtestek integrált - Téli-nyári bobpálya.

Csíki Panzió - Hargitafürdő - Menedékház - Visit Harghit

CSÍKSZEREDA E vidék, melyhez nagy várakozással méltán közelitünk, nem más, mint a haza véghatárán fekvő Csikszék. Ezen kies, üde szépségekben gazdag vidék, a Hargita ősképződésü trachyt vonala, és fiatalabb származásu határszéli havasok lánczolata közt helyezkedett el Sokadmagammal Székelyföldön jártunk a nyáron, egy Hargitafürdő nevű kis faluban szálltunk meg. A falu 1300-1400 m-en fekszik a Hargita szívében, teljesen magyar. Az egykor mofettáiról híres települést bányateleppé változtatták, de aztán a bányát bezárták, így újra a turizmusból él, nagyon sok kulcsosház van, és. Salvamont Hargita járőrözés Hargitafürdőn 2019 té A csökkent érdeklődés miatt és a téli szezon végével már nem indokolt a Síbusz üzemeltetése Hargitafürdő irányába. Mostantól a megszokott módon Csíkszereda és Hargitafürdő között szombatonként két út lesz, vasárnap pedig már nem közlekedik a busz Vegyél részt székelyföldi túránkon, ahol megcsodálhatod Erdély legnevezetesebb látnivalóit, mint pl. Madarasi-Hargita, Szent Anna tó, Gyilkos tó, Békás-szoros, Szovátai sós tavak, Parajdi sóbánya és sószoros, Korond, Farkaslaka | Erdélyi túrák - erdélyi kirándulások. Látogass el Erdély legszebb tájaira

Amerre én járok

HARGITAFÜRDŐ-szállás Hargitafurdo-Szállásfoglalás Telefon

Hargitafürdő - Balneoklimatikus üdülőhelyek - Visit Harghit

 1. A 6-7-es UV-index leolvasása nagy veszélyt jelent a védelem nélküli napsugárzás miatt. Védelem a bőr és a szemkárosodás ellen. Csökkentse a napsütést 10 és 16 óra között Ha a szabadban keres, árnyékot és napvédő ruhát, széles karimájú kalapot és UV-blokkoló napszemüveget visel
 2. Egy pillanatra az enyém is lett, ami máskor a csíki, gyergyói, gyimesi emberé lehet. Azt gondolnád, hogy a nehezén túl vagy, hiszen már csak csúszni kell lefelé, de gyakorlat nélkül ez sem olyan egyszerű, ráadásul a túrasínél külön rituálé. Le kell venni a fókát, hogy ne fogja le lécet, becsatoljuk rendesen a.
 3. BALU KALANDPARK HARGITAFÜRDŐ Hargitafürdő helyi érdekeltségű üdülőtelep, a várostól 19 km-re, 1350 m magasságban található, Hargita megye legmagasabban fekvő települése. Fontos szerepet játszik a vidék turisztikai életében, számos lehetőséget nyújt pihenésre, kikapcsolódásra, sportolásra

A hét plébániája: HARGITAFÜRDŐ. Hargitafürdő Csíkszereda település része, a várostól 22 km-re fekszik, Hargita megyében. Fejlődésnek 1891-ben indult, amikor új utat vágtak Tolvajostető és Hargitafürdő között. Nevét 1898-ban törzskönyvezték és közigazgatásilag Csicsó községhez sorolták be. 1914-ben. Hargitafürdő klassz kirándulóhely, több időt kellett volna ott eltölteni. Nyáron számtalan, jól jelzett túraútvonal várja a kirándulni vágyókat, de a Balu kalandpark is a vendégek rendelkezésére áll. Beszélt nyelvek: angol, magyar, román A szállás környezete * A vendégek imádtak a környéken sétálni

Hargitafürdő Csíkszeredához tartozó, hegyvidéki. A síterep bemutatása. A Csíkszeredától 22 km-re fekvő település nyáron közkedvelt célpontja a fürdőzőknek, télen pedig a sízőknek. Az 1300-1400 méteres magasságban lévő sípályákhoz húzóliftek tartoznak, melyek közt egy 200 és egy 400 méter hosszú kivilágított. Hargitafürdő mofettái, gőzlői és a peremvidéken található, igen gyakori vasas, magnéziumos, szénsavas ásványvíz-forrásai erőteljes vulkáni utóműködésről tanúskodnak. Déli irányban a Borhegyese (1379 m) magasodik a Fejszó-patak völgyfőjében (ugyanitt borvízforrás is van). nyáron, a legnagyobb kánikulában is. Vendégeinknek ajánlott szabadidős tevékenységek - télen a lovasszán, sízés, szánkózás, hódeszkázás, hószánozás, míg nyáron a lovaglás, túrázás, kerékpározás, quadozás kerülnek előtérbe, de nem elhanyagolandók a fürdőhelység mofettái, vagy akár a friss ózondús levegőn tett séták sem A szálláshely a GOOGLE MAPS-on. A szálláshely GPS koordinátája: 46°23'22.1N 25°38'11.4E vagy 46.389474, 25.636489 Távolságok m-ben: Aszfaltút 50 m Lovarda 30000 Erdélyben szeretnénk nyáron túrázni. Csíkszeredán lenne a szállásunk és Hargitafürdő - Madarasi Hargita környékén szeretnénk túrázni a hegyekben és a kérdésem az lenne, hogy ezen a környéken kell-e tartani veszélyes pásztorkutyáktól

Hargitafürdő - Harghita-Băi - Bad Hargitta - Leírás

A meteorológusok által jelzett lehűlésnek megfelelően vasárnapról hétfőre virradóra havazás alakult ki az erdélyi Hargita megyében. A Madarasi Hargita és Hargitafürdő egyaránt kifehéredett, a Székelyudvarhelyt Csíkszeredával összekötő országúton közlekedők pedig óvatosságra intik a sofőröket, írja a Székelyhon.. A Madarasi Hargitán is havazott, az éjszaka. HargitafÜrdŐ telek eladó. Hargita megye, Hargitafürdő településen, síterep közelében eladó 240 nm utcai közművekkel ingatlan apróhirdetése A legegyszerűbb út, hogy rátalálj a megfelelő táborra. Hogyan működik. Kulcsszavas keresés. Location. Category Minden kategória Alkotó tábor Családi tábor Élménytábor Felnőtt tábor Hagyományőrző tábor Ifjúsági tábor Nyelvi tábor Speciális táborok Sport tábor Vakációs iskola Vallási tábor. Minden kategória

Mozgóbolt Büfékocsi-Fagylaltos kocsi-Lángossütő kocsi

Hargitafürdő: Jégpálya (térkép

Egy éve tértek vissza Hargitafürdőre a pálos szerzetesek. Egy évvel ezelőtt, január 26-án szentelte fel Jakubinyi György gyulafehérvári érsek a Hargitafürdőn alapított pálos kolostort, ahol jelenleg két szerzetes tevékenykedik. Balla Barnabást a letelepedésük óta eltelt egy esztendőről kérdezte a Krónika Online Pécs - Pálos templom P. Botfai Levente házfőnök üi.: Bárdonicsek László 06 20/82-33-867 7625 Pécs, Hunyadi út 70. tel.: 06 72/515-42 A télen-nyáron (augusztustól májusig) üzemelő sportintézményben a jégkorong mellett adott a műkorcsolya és gyorskorcsolya oktatás illetve a szabad korcsolyázás lehetősége. Balu Park - Hargitafürdő. A Keleti-Kárpátok gyönyörű csúcsai között, Hargita hatalmas fenyőrengetegében, a páratlan szépségű környezetben.

Hargitafürdő szállás | Kulcsosház | szállás Erdély

Az átadó ünnepségen Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár távlati célként jelölte meg, hogy a Hargita-hegységben szigetként működő síközpontok: a Madarasi Hargita és Hargitafürdő sípályáit kössék össze, és vezessék le a Csíki-medence felé és Székelyvarság felé, és hozzanak létre olyan sípályarendszert, amelyhez hasonló nincsen a. Online Kirulyfürdő szállás, szállodák kedvezménnyel. Ktuális árak és szabad szobák, szállás a központban és közvetlen környékén Kirulyfürdő. Szállodák, apartmanok, panziók, értékelések, fényképek, térkép, a foglalás azonnali visszaigazolása a szálloda részéről Geolimesz 2009 - Vándorszeminárium Miért limesz? a kezdeményezés az erdélyi végeken található sítelepeket kívánja bejárni, igyekezvén résztvenni a kevésbé ismert üdülőtelepek és téli sportolási lehetőségek népszerűsítésében is;; olyan témák megbeszéléséhez kíván szemináriumi lehetőséget nyújtani, amelyek a geológia határmezsgyéin fogalmazódnak. Országos hegyibajnoki futam lesz Hargitafürdőn. 2021. április 13. Első alkalommal lesz autós hegyibajnoki futam helyszíne a Hargitafürdő felé vezető 138A jelű megyei út. A futamot az AT Motorsport SE és Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala közösen szervezi a Hargita megyei önkormányzat támogatásával Vendégházunk szép terasszal, udvarral, nyári kerttel, gyerekek számára játszótérrel rendelkezik. Családias, kellemes környezetben várjuk Önöket! . A Gál vendégház a parajdi községközponttól 5 percnyi járásra, tágas kertek és zöld övezetek között, egy csendes, félreeső utcában, a Kopacz erdő alatt található

Hargitafurdo - Isten Hozta!

Strada Principala Hargitafürdő (10.1 km distance from city Vlăhiţa) Set in Harghita-Băi, 80 metres from Balu Park, Pensiunea Bella Vita offers accommodation with a bar, free private parking, a shared lounge and a garden Tamás Ernő, Székelyvarság polgármestere köszöntőjében elmondta: a hegyvidéki település eddig elsősorban nyáron vonzotta a turistákat, a mostani beruházás a téli idényben is vonzóvá teszi a községet. A hétfői átadó ünnepség esőben kezdődött, havazásban fejeződött be Hargita megyében, Csíkszereda szomszédságában, Csíksomlyón, található Székely Szállás 12 személy befogadására alkalmas. Szeretettel fogadunk minden szálláshelyünkre betérő vendéget, ahol kényelemben megpihenhetnek, és jól érezhetik magukat, közel a városhoz, a csíksomlyói Kegytemplomhoz és zarándokhelyhe Mindig népszerű volt Hargitafürdő a turizmus szempontjából. A nyári időszak egy kicsit csendesebb, de télen fellendül az élet. - Milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak Hargitafürdőn? Itt mindig van az időszaknak, évszaknak megfelelő lehetőség szórakozásra, pihenésre és sportolásra is Hello. Én tavaly nyáron voltam Erdélyben. Amiket szerintem kötelező megnézni :-Gyilkos-tó és környéke,továbbá ott már elég közel van hozzá Békás -szoros is ami szintén gyönyörű.-Szent Anna tó is nagyon tetszett természetvédelmi terület szóval büfét a tónál nem találsz,a hegy tetejéig fellehetett menni autóval (igen a hegy tetején van a tó engem.